Alle lag i OCT Galaxy konkurrerer/har oppvisninger flere ganger i løpet av en sesong. På mini Bronze og peewee Black er oppvisninger frivillige, og er noe barnet blir meldt på gjennom Gnist. På junior- og seniornivå er samtlige konkurranser obligatoriske. Vi forholder oss til arrangørenes frister for påmelding, og ber om at dere er påpasselige med påmeldingsfristene som meldes ut.

I forbindelse med konkurranser i Norge, har vi laget noen "kjøreregler" det kan være greit å sette seg inn i.

 1. Oppmøte kommuniseres ut av lagleder, via Gnist så snart vi får bekreftet konkurransetid fra arrangør.

Dette er tiden utøver skal møte i konkurransehallen for utdeling av adgangsbånd, matbong, t-shirt etc.

 2. Ved oppmøte skal utøver møte med ferdig hår ihht det lagledere har kommunisert ut. Om noen ikke kan flette eller lignende er det selvfølgelig ingen krise, men snakk med lagleder på forhånd og avtal dette. Det å plutselig skulle flette 15 utøvere tar tid, og dette kan være tid man ikke har. Hår må være tørt, og gjerne "en dag gammelt".

 3. Oppmøtetiden som kommuniseres ut av trener på selve konkurransedagen, er tiden utøverne skal samles for å gå til oppvarming. Med andre ord: på denne tiden skal alt av hår, sminke drakt etc være ferdig.

 4. Smykker/piercinger fjernes før man ankommer hallen. Dette gjelder for samtlige utøvere, uansett alder.

 5. Utøvere under 16 år har ikke anledning til å vise magen på matta. Det bør også være en generell oppfatning av å gå med t-shirt "ned". Trenere bør gå foran med et godt eksempel.

 6. Negler skal være korte og uten lakk.

 7. La verdisaker ligge igjen hjemme. Foreldre/foresatte er selv ansvarlige for verdisaker som er med til konkurransearenaen. Lagleredere/trenere/støttepersonell har ikke ansvar for dette.