Trenere sesongen 23/24 er endelig klar!

Trenere sesongen 23/24 er endelig klar!

21.07.23 16:11 av Hanne Holm-Lunder Markussen

Vi har gledet oss til å få ut mer informasjon om kommende sesong, og endelig kan vi presentere årets trenerteam! I år har vi flere nye flotte tilskudd i trenerstaben, i tillegg til våre faste veteraner som vi alltid er takknemlige for å ha med oss hver sesong. Vi har med oss mye kunnskap og erfaring i år, og i tillegg vil vi få besøk av ressurser utenfra underveis i sesongen.

Les mer
Sommercamp lv 3-4 uke 26

Sommercamp lv 3-4 uke 26

20.07.23 20:32 av Marita Lillegård

I uke 26 arrangerte vi sommerens første level 3-4 camp med 17 engasjerte og ivrige utøvere fra egen klubb og utenfor. Malene Viksøy var campleder sammen med Mikkel Ilseth Nicolaisen som medtrener. Det var mye spenning og forventninger til disse tre dagene fulle av aktiviteter.

Les mer
Ny sesong og nye aldersinndelinger

Ny sesong og nye aldersinndelinger

14.08.22 16:44 av Heidi Elisabeth Mæland

Vi nærmer oss sesongstart, og her kommer litt mer info om sesongens største endring. NAIF (Norges Amerikanske Idretters Forbund) har kommet ut med nye aldersregler som vil gjelde for den kommende sesongen. Endringen innebærer en ny aldersinndeling for Junior og Youth, og ble vedtatt under årsmøtet til ECU (European Cheer Union) som ble avholdt i juli. Endringen skjer som et ledd i profesjonaliseringen av idretten vår, samt for å sikre en tryggere og mer samstemt progressjonsstige internasjonalt. Den største endringen er at Junior åpner opp for eldre utøvere, mens den nye kategorien "Youth" omfavner de yngre ungdommene.

Les mer
Vi fortsetter som "vanlig" - ingen endringer

Vi fortsetter som "vanlig" - ingen endringer

28.10.20 00:40 av Hanne Holm-Lunder Markussen

Byrådet har innført nye tiltak mot smitte og spredning av koronaviruset i Oslo. Dette endrer ikke regelverket eller begrensningene for idrettslig aktivitet, men det påvirker mulig publikumsantall innendørs: Den maksimale grensen er nå 20 personer dersom det ikke er faste sitteplasser under hele arrangementet. - Vi er svært glade for at idrettens aktiviteter i Oslo kan fortsette innenfor tidligere vedtatte smittevernregler, og retter en stor takk til alle særidretter og idrettslag som lever opp til myndighetenes bestemmelser og gir oss kommunens tillit til å videreføre aktivitetsnivået, sier generalsekretær i Oslo Idrettskrets, Magne Brekke.

Les mer

Kategorier