Galaxy Cheer Challenge

Galaxy Cheer Challenge

Publisert av Heidi Elisabeth Mæland den 28.10.20.

Vi har gleden av å invitere alle klubbens medlemmer til Galaxy Cheer Challenge 2020!


Arrangementet vil gjennomføres lørdag 14.11 i Frydenberghallen. I tillegg til å være en intern klubbkonkurranse er Galaxy Cheer Challenge en del av NAIF VIRTUAL STUNT BATTLE 2020.


NAIF Virtual Stunt Battle er en nasjonal, digital konkurranse i Groupstunt og Partnerstunt der vi vil sende inn våre bidrag. Siden både PWSO og NO er avlyst pga Covid-19 har vi valgt å utvide deltakelsen vår her til en større intern konkurranse hvor våre lag skal konkurrere opp mot hverandre i ulike øvelser som skills, spirit og saves. Vi vil også dele ut “Hit zero” pins til alle som kjører en feilfri rutine. Våre yngste lag vil vise frem sine rutiner. Det vil være t-shirts og konkurranse-pins til alle juniordeltagere og oppvisningslag. 

NB! Dette gjelder GS’er/PS’er som settes av trenerne innen laget for denne anledningen, ikke frivillige GS’er.


Vi planlegger for kiosksalg, samt mulighet for å handle i standene til både Cheermania og Athletix. Utøverne vil konkurrere i tur og orden, samtidig som arrangementet vil bli streamet i kantinen og på nett for de som ønsker å se på hjemmefra. 


Arrangementet vil være obligatorisk for alle konkurrerende utøvere i OCT Galaxy. Påmelding gjennom Gnist vil kjøres for Glow, Bronze og Black. 


Arrangementet vil selvfølgelig gjennomføres etter gjeldende bestemmelser om smittevern med hensyn til COVID-19. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon, og gleder oss til å se alle deltagere på matten.


Sted: Frydenberg skole

Tid:10:00-18:00

Tidsplan: Vil bli kommunisert ut så snart denne er klar

Deltageravgift: 100,-

Inngangsbillett: 100,-