Peewee Star Open 2023 vel gjennomført

Peewee Star Open 2023 vel gjennomført

Publisert av Marita Lillegård den 12.11.23.

Lørdag, 4 november 2023, arrangert OCT Galaxy igjen konkurranse for våre yngste utøvere i kategoriene mini og peewee, på vegne av NAIF, seksjon cheer, i Bjørnholthallen i Oslo. Å arrangere et arrangement av denne størrelsen krever flere uker med planlegging.

750 utøvere fra 15 ulike klubber deltok denne dagen sammen med oss. I tillegg til klubbens mange engasjerte foreldre, trenere og styret, som jobbet på underveis, var det hentet inn tre flotte dommere, Malena, Cherin og Nadia. De hadde, som oppgave å skrive kommentarer til hvert enkelt lag, på et tilbakemeldingsskjema. Dommerpanelet hadde i oppgave å påse at lagets rutiner var i henhold til konkurransereglene til level 1 og level 2, som mini og peewee konkurrerer under. På denne måten får trenere tilbakemelding om hvordan de kan veilede lagene sine bedre, samtidig som våre minste utøvere blir vant til å ha et dommerpanel foran seg under rutinekjøring.

Fokuset vårt, er at barn og unge har en arena for vennskap, og gleden ved å vise hva man kan foran publikum med familie, venner og andre som ønsker å heie frem cheerglede. Utøverne oppmuntres og motiveres til å drive med idretten videre, på det nivået de selv ønsker. Derfor er det ingen resultater eller poeng, ingen kåringer eller rangering. Alle som deltar, er vinnere og får med seg en medalje og en tshirt hjem. Peewee Star Open er en konkurranse for barn og unge under 12 år – og konkurransen følger dermed Barneidrettsbestemmelsene.

Hallen åpnet for publikum og billettsalg klokken 09.00 og tribunen fylte seg raskt opp. Vi hadde også besøk av Cheermania og Happy Cheerbows som stilte med ulike klubbeffekter, cheersko, sløyfer og div. Noe som var svært populært, både for store og små utøvere samt foreldre og besøkende. I år var det spesielt et strutteskjørt fra cheermania som ble trendy. Her ser dere noen av våre junior utøvere som gladelig poserte til våre fotografer som tok ellers bilder av alle lag på matten.

Peewee Star Open hadde i år besøk av OCT Galaxy Silver, OCT Galaxy White, OCT Galaxy Thunder, OCT Galaxy Gold og OCT Galaxy Shine, som alle hadde oppvisning med egne rutiner for de yngre utøverne og publikum denne dagen. Her ser dere bilder av lagene fra Silver, Thunder og Shine.