Juleshow 2023

Juleshow 2023

JULESHOW 2023

 

«Tribunen i Frydenberghallen var helt full av mennesker. Venner, familie og fans i alle aldere ventet spent på årets juleshow. Klubbens utøvere var samlet nede i hallen og lyset dempet seg presis klokken 14.30, den 16 desember, etterfulgt av en julesang over lydanlegget. Showet var i gang!»

 

Hvert år arrangerer klubben et juleshow der alle klubbens lag får opptre med egne rutiner foran publikum. Her får man i tillegg informasjon om klubben som en helhet og siste nytt, man får en introduksjon av alle lag, takknemlighet ovenfor innsatsen til lagledere, styret, trenere samt samarbeidet med foreldre blir fremhevet.

 

Dette arrangementet er alltid et viktig samlingspunkt for klubbens medlemmer og støttespillere, og er også en mulighet for å knytte sterkere bånd imellom klubbens utøvere på tvers av lag og kategorier. Det er veldig stort for de yngre eller utøvere på lavere level å bli heiet opp av sine forbilder. Samtidig er det inspirerende å se på utøvere med mange års erfaring vise frem sine mer avanserte stunt. Uansett nivå og alder, så fortjener alle å bli sett og ikke minst er dette en trygg arena å trene på å stå foran et publikum. For uansett hva som blir vist frem denne dagen, er det glede for verdens fineste sport vi deler. Vi heier hverandre opp, og gjør hverandre bedre.

 

Juleshowet ble i år planlagt av Marita sammen med deler av styret. Familie stilte opp med bidrag til dagens cafe og ikke minst sto for salget av klubbeffekter. I likhet med tidligere år så stiller foreldre opp, i god dugnads ånd, til å bidrag til rydding, cafesalg, baking av kake mm. Foreldre tok også oppgaven med billettsalg i første etasje, der man også kunne finne et rimeligere alternativ til klubbeffekter enn det som tilbys på konkurransearenaene som klubben deltar på igjennom sesongen. Det skal rett og slett være mulig for alle å vise frem klubbens logo når vi reiser rundt.

 

Dagens speaker var vår flotte utøver, Angelica, fra Shine All girl Premier. Hun gjorde en fabelaktig jobb med å holde showet i gang både før og etter pausen. I år var det også en ekstra innsats fra Blackout, vårt senior coed premier lag, med både opprigging og nedrigging denne dagen. Tusen takk for innsatsen!

 

Vi var også ekstremt heldige å få mulighet til å holde ett loddsalg med sponsede premier fra Cheermania, Kaffebrenneriet og gaver fra av klubbens medlemmer. Tusen takk for støtten!

 

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år, vi ønsker alle velkommen til oppstart igjen første uken i januar!