Hva trenger vi å ha med på trening?

Vi trener i tights eller shorts, t-skjorte og cheersko. For nye utøvere er det greit med hallsko i starten (for eksempel de samme som man bruker i gymmen på skolen), men vi anbefaler at man kjøper cheersko så fort som mulig. Det finnes også noen sko til utlån i Frydenberghallen. Vi ber om at disse legges tilbake etter bruk. I bagen må man ha med drikkeflaske, ispose og sportstape.

NB! Ihht barneidrettsbestemmelsene er det ikke anledning for utøvere på juniornivå å trene i kun sports-bh/med bar mage.


Hva trengs av utstyr?

Cheerleading er en konkurranseidrett, og også denne idretten krever sitt spesifikke utstyr. Samtlige utøvere konkurrerer i en drakt som er spesifikk til sitt lag, cheersko og har en cheer-sløyfe/scrunchie i håret.
Draktene eies av den enkelte utøver, men kan som regel selges igjen ved bytte av lag eller at man slutter. Priser for drakt varierer fra lag til lag.
Sko kjøpes av den enkelte utøver (se neste avsnitt), sløyfe/scrunchie bestilles samlet av klubben og eies av den enkelte utøver.
Alle utøvere på konkurranselagene våre må også ha teknisk genser. Denne bestilles samlet opp av ansvarlig i styret. 

Vi har forståelse for at det kan være mange høye kostnader relatert til idretten, og om kostnadsbildet blir for høyt har vi en “bank” med diverse sko og treningsklær. Send en mail på medlem@octgalaxy.no for å høre hva denne inneholder.


Hvor får jeg kjøpt cheersko?

Det finnes dessverre ingen butikker i Norge som fører cheersko.
Cheersko selges som oftest på de forskjellige konkurransearrangementene, som for eksempel:
Norwegian Open, PeeWee Star Open, Winter Open, Next Generation, NM og Bærum Open.

Du kan også kjøpe cheersko athletix.no og på cheermania.no Vi er behjelpelige med å bestille opp sorte sko til de lagene som trenger dette.