Mini/Peewee camp 2024

Mini/Peewee camp 2024

Mini/Peewee camp 2024


I helgen 24.-25. februar og 23.-24.mars har klubben avholdt både Winter camp og Påske camp for barn født i 2018-2012. Her deltok medlemmer av klubben, utøvere fra andre klubber og helt nye barn.


Campene var fylt med dans, utviklings fokuserte leker, basis stunt, level 1 og level 2 stunt, hopp, turn, pyramider og andre elementer. Hovedfokus var vennskap og idrettsglede! 


Musikken spilte gjennom høyttalerne begge helger, discolampen snurret, og aktivitetsnivået var høyt. Turntrener Scott var til stede på begge campene og skapte mye moro samtidig som han lærte utøverne gode turnteknikker. Alle deltakerne fikk tildelt egne camp t-skjorte og diplomer, noe som ble tatt imot med stor glede for de unge og lovende. 


Vi har hatt med oss trenerne fra eget trenerteam, men også fått hjelp av utøvere fra Thunder, Gold og Shine! Vi er veldig imponert over innsatsen og gleden som ble spredt for vår fine sport i hallen, begge camp helger. 


«Å være med på winter camp og påske camp har vært en sann fryd og ære. Å samle så mange barn i forskjellige aldre med forskjellige erfaringer, og fra forskjellige klubber har vært utrolig gøy! To fine helger med så mye lek, glede og morro. Håper vi får til masse mer fremover!» Forteller Kari Anne, en av klubbens trenere.


Hovedfokuset på begge campene var å gi en trygg arena for å utvikle og dele idrettsglede - og det klarte våre trenere og hjelpetrenere sammen med disse fantastiske barna.


Tusen takk til alle barna som var med oss på camp, dere er en flott gjeng!